0495/26.34.99

Kasteelstraat 53, 3800 Sint-Truiden, Belgium

©2019 by Group Brepoels

HET LEVEN VAN EEN STUDENT BIJ SAZ INTERNAAT

Het leven van studenten van SAZ Internaat omvat een gevarieerd aanbod van studie, activiteiten en kansen om zich als gemeenschap met elkaar te verbinden. We bieden veel keuzemogelijkheden voor onze studenten, waardoor ze rechtstreeks betrokken zijn bij het vormgeven van hun eigen onderwijstraject. Neem contact op voor meer informatie over hoe het is om op SAZ Internaat te zitten.

 

INTERNAAT SINT-ALOYSIUS ZEPPEREN

SAZ Internaat heeft de inschrijving voor het komende schooljaar al opengesteld. Lees verder voor meer informatie over het inschrijvingsproces, de kosten en subsidies en de academische vereisten. Neem gerust contact op als je meer te weten wilt komen.

In the Classroom

STUDIE

Untitled

ONTSPANNING

kamer.jpg

KAMERS

Mijn leermoment

Een vaste planning zorgt voor structuur in mijn leven, zo kan ik maximaal presteren onder begeleiding van mijn opzichter die mij in elk opzicht begrijpt en helpt.

Mijn uitlaatklep

Dit is hetgeen dat ik graag doe, mijn rust vindt om er tegenaan te kunnen gaan. Samen met mijn vrienden ga ik geen uitdaging uit de weg.

Mijn kamer

Mijn kamer is mijn privé, hier vind ik mijn rust. Daarom is het voor mij belangrijk om zelf de inrichting te bepalen van mijn eigen kamer.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now